×
×
×
×
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 25.04.2019 | Viewers 3,053
Salary :
เงินเดือน
20,001 - 25,000 (THB)
Types of employees :
ประเภทงาน
Full-time
เต็มเวลา
Area :
ปฎิบัติงานที่จังหวัด

Bangkok
กรุงเทพ [เขตคลองเตย]

Education :
การศึกษา
Bachelor's Degree
ปริญญาตรี
Experience :
ประสบการณ์การทำงาน
1 Year (ปี)
Gender :
เพศ
Male/Female
ชาย/หญิง
Age :
อายุ
Not over 35 years old
อายุไม่เกิน 35 ปี
Unit :
จำนวนรับ
1 อัตรา
New Graduated :
นักศึกษาจบใหม่
No
ไม่รับพิจารณา
Foreigner :
ชาวต่างชาติ
No
ไม่รับพิจารณา
Disabled :
ผู้พิการ
No
ไม่รับพิจารณา
Night shift :
ตำแหน่งงานกะดึก
No
ไม่ใช่
Job Qualifications
ข้อกำหนด
Qualification:

- Age 25-35
- Minimum education level in Diploma
- At least 1 year experience in the position.
- At least 1 year experience in restaurant or Hospitality industry.
- Good communication skills and coordinate with other departments.
- Good leadership.
- Flexibility to work.
- Basic computer skills such as MS Word, Excel, PowerPoint, Email.
Job Details
รายละเอียดงาน
Responsibilities:

1 Sales
1.1 Provide training on technical knowledge in order to stimulate sales to subordinates and evaluate the progress of improvement and achievement
1.2 Ensure the accuracy of daily sales reports and financial accounts in the field.
2 People
2.1 Provide regular training, knowledge and skills to all subordinates. To provide staff in each position. Can work according to standards. And ready to grow in the next step.
2.2 Ensure that the staff performs their duties as assigned and compliance with standards.
2.3 Take care of the all junior staff and provide appropriate advice.
3 Customer
3.1 Be a good role model in customer service to meet company standards.
3.2 Supervise and maintain quality standards of raw materials and cook each dish to meet the standards to provide customers confidence.
3.3 Manage customer complaints and resolve the issue completely in professional manner.
3.4 Check the device and security system in the field in order to meet the safety requirements for customers and employees.
4 Business
4.1 Assist the branch manager in day-to-day manpower management. Provide adequate and consistent with the business requirements on that day.
4.2 Communicate with branch managers on subordinate management and the goal in the kitchen management.
4.3 Analyze and plan with the branch manager to reduce and manage all expenses such as wastage, labor cost, etc.
5 Perform other duties as assigned by the supervisor.
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!

ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
--- ไม่มีประกาศ ---
บริษัทใช้คุกกี้เพื่อเพิ่มประสบการณ์และความพึงพอใจในการใช้งานเว็บไซต์ ให้สามารถเข้าถึงง่าย สะดวกในการใช้งาน และมีประสิทธิภาพยิ่งขึ้น การกด “ยอมรับ” ถือว่าท่านได้อนุญาตให้เราใช้คุกกี้ ตามนโยบายคุกกี้ของบริษัท อ่านเพิ่มเติม ยินยอม ปิด