×
×
×
×
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 21.10.2019 | Viewers 739
Salary :
เงินเดือน
10,001 - 15,000 (THB)
Types of employees :
ประเภทงาน
Full-time
เต็มเวลา
Area :
ปฎิบัติงานที่จังหวัด

Bangkok
กรุงเทพ [สุขุมวิท]

Education :
การศึกษา
High School Education
มัธยมศึกษาตอนปลาย
Experience :
ประสบการณ์การทำงาน
2 Year (ปี)
Gender :
เพศ
Male/Female
ชาย/หญิง
Age :
อายุ
Non-Specific
ไม่จำกัดอายุ
Unit :
จำนวนรับ
1 อัตรา
New Graduated :
นักศึกษาจบใหม่
No
ไม่รับพิจารณา
Foreigner :
ชาวต่างชาติ
No
ไม่รับพิจารณา
Disabled :
ผู้พิการ
No
ไม่รับพิจารณา
Night shift :
ตำแหน่งงานกะดึก
No
ไม่ใช่
Job Qualifications
ข้อกำหนด
JOB REQUIREMENT:

- Minimum education of High Vocational diploma in any discipline, degree from culinary school is preferable
- Knowledgeable in cooking and presentation of food. Food sanitization knowledge is a must
- Ability to communicate basic English
- Works well under pressure and tight time and space constraints.
- A quick learner and a good team player with good interpersonal skill
Job Details
รายละเอียดงาน
PRIMARY RESPONSIBILITIES:

- Working as a commis chef involves learning a lot of different skills in a short amount of time and then practicing those skills by implementing them in actual tasks throughout the kitchen.
- Performs basic tasks of food preparation, cooks and serves any food delegated as your responsibility ensuring that the highest possible quality is maintained and that agreed standards for food preparation and presentation are met at all times.
- Prepares appetizers plus meat and vegetables for entrees, as well as help with the proper presentation of the food.
- Maintains work area to a clean, hygienic and tidy state at all times.
- Observes and tastes food are being cooked, samples all food prepared.
- Controls temperature of cooking appliance, fries and cooks simple hot food items.
- Learns and acts how to refill buffet table and keep it attractive during the operation hours.
- Assists senior chef in opening and closing the food outlets, including the food storing.
- Ensures that the equipment are properly handled and maintained.
- Able to gracefully receive constructive criticism as well as effectively carry out orders.
- To be punctual for work and report directly to the Supervisor Maintains a grooming standard at all times whether in the public eye or back areas.
- Reports any unusual incident, guest complaints, lost and found, breakage and losses to the superiors.
- Provides assistance to co-employees within food & beverage and amongst other departments in the performance of tasks to foster team work and success for the Hotel.
- Attends pre-meal briefing and de-briefing daily, as well as other training sessions organized by hotel for staffs.
- Performs other tasks as assigned by superiors.
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!

ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
--- ไม่มีประกาศ ---
บริษัทใช้คุกกี้เพื่อเพิ่มประสบการณ์และความพึงพอใจในการใช้งานเว็บไซต์ ให้สามารถเข้าถึงง่าย สะดวกในการใช้งาน และมีประสิทธิภาพยิ่งขึ้น การกด “ยอมรับ” ถือว่าท่านได้อนุญาตให้เราใช้คุกกี้ ตามนโยบายคุกกี้ของบริษัท อ่านเพิ่มเติม ยินยอม ปิด