×
Username:
Password:
ลงทะเบียนสำหรับผู้หางานForgot your password?
×
Username:
Password:
ลงทะเบียนสำหรับบริษัทForgot your password?
×
กรุณาเข้าสู่ระบบก่อนใช้งาน หรือกดปุม "สมัครสมาชิก" เพื่อฝากประวัติก่อนสมัครงาน
×

Chief Steward

ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว

แนะนำตำแหน่งใกล้เคียง

ดูตำแหน่งงานทั้งหมด

หรือ

ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว

ข้อมูลตำแหน่งงาน

ความต้องการพื้นฐาน

การศึกษา

ปวส

เพศ

ไม่จำกัด

การจ้างงาน

full-time

คุณสมบัติผู้สมัคร

ไม่ระบุ

รายละเอียดงาน

Prime Function:

? To supervise the stewards in the area of Food and Beverage Production function.
? Responsible for the maintenance and care of all Food and Beverage operating equipment.
? Ensure that the Stewarding team maintains cleanliness in all the areas of the kitchen.
? Any matter which may affect the interests of ACCOR should be brought to the attention of the Management.
? Handle additional responsibilities as and when delegated by the Management.

Key Responsibilities:

People Management

? Ensure that the team has been trained for all safety provisions.
? Ensure that cleanliness and personal hygiene of the Stewarding Department personnel is maintained as per the standards.
? Motivate and develop staff to ensure smooth functioning of the department and promote teamwork.

Operational Management

? Ensure that the stewards maintain the quality produced by the dishwashing machines on all chinaware, glass, and flatware to meet the standards.
? Ensure proper cleaning and polishing of tableware, crockery and glassware.
? Check the grooming and hygiene of the team.
? Ensure quality in all aspects of work and cleanliness in all areas of the kitchen.
? Ensure that the stewards clear the tables vacated by the guests at the earliest, to ensure quick takeover.
? Ensure proper sanitation and hygiene in the kitchen & service areas.
? Responsible for overall kitchen cleanliness.
? Abide by the mission statement of the hotel, the department and the respective
section.
? Responsible for banquet event assignments when required.
? Supervise kitchen employees not actively engaged in cooking to ensure clean, efficient, and economical food service.
? Ensure that following areas are clean at all times: kitchen, pantry, specified back house area, service lift, steward stores, main dish wash area, steward counter etc.

สวัสดิการ

-

Service Charge

ไม่ข้อมูล

ข้อมูลการติดต่อ

ibis Styles Bangkok Silom (PRE-OPENING TEAM)

289 Silom Road, Silom, Bangrak, Bangkok 10500 all.accor.com//hotel/B6N1/index.en.shtml
ปิดรับสมัครแล้ว