×
×
×
×
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 28.08.2020 | Viewers 1,285
Salary :
เงินเดือน
N/A (THB)
Types of employees :
ประเภทงาน
Full-time
เต็มเวลา
Area :
ปฎิบัติงานที่จังหวัด

Bangkok
กรุงเทพ [เขตสาทร]

Education :
การศึกษา
Higher Vocational Certificate
ปวส
Experience :
ประสบการณ์การทำงาน
5 Year (ปี)
Gender :
เพศ
Female
หญิง
Age :
อายุ
Not over 40 years old
อายุไม่เกิน 40 ปี
Unit :
จำนวนรับ
1 อัตรา
New Graduated :
นักศึกษาจบใหม่
No
ไม่รับพิจารณา
Foreigner :
ชาวต่างชาติ
No
ไม่รับพิจารณา
Disabled :
ผู้พิการ
No
ไม่รับพิจารณา
Night shift :
ตำแหน่งงานกะดึก
No
ไม่ใช่
Job Qualifications
ข้อกำหนด
- Minimum experience Sous Chef.
- Female (*only female will be consideration)
- Thai nationality
- Age between 30-40 years old.
- Extreme high-level of personal hygiene
- Be able to communicate with Residence manager for daily operations.
- Able to work alone or within a team player.
- At least 5 years experiences as trained chef.
Job Details
รายละเอียดงาน
1. Experience and Knowledge of Chinese, Thai, Western and Japanese food.
2. Responsible for the all provisioning, storing and stock control.
3. Responsible of purchasing food including food selection, out going to shopping and ensure a consistent high quality of food product.
4. Responsible for 3 kitchens in operations and maintain safe hygienic preparation and storage of food.
5. Communicate with Residence manager regarding maintenance of kitchen equipment.
Welfare
สวัสดิการ
1. Working 6 days per week including weekend and Public Holidays.
2. Social Security, Life and Medical Insurance.
3. Other benefit following company- s policy.
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!

ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
--- ไม่มีประกาศ ---
บริษัทใช้คุกกี้เพื่อเพิ่มประสบการณ์และความพึงพอใจในการใช้งานเว็บไซต์ ให้สามารถเข้าถึงง่าย สะดวกในการใช้งาน และมีประสิทธิภาพยิ่งขึ้น การกด “ยอมรับ” ถือว่าท่านได้อนุญาตให้เราใช้คุกกี้ ตามนโยบายคุกกี้ของบริษัท อ่านเพิ่มเติม ยินยอม ปิด