×
×
×
×
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 30.06.2021 | Viewers 1,032
Salary :
เงินเดือน
N/A (THB)
Types of employees :
ประเภทงาน
Full-time
เต็มเวลา
Area :
ปฎิบัติงานที่จังหวัด

Bangkok
กรุงเทพ [เขตบางนา]

Education :
การศึกษา
Bachelor's Degree
ปริญญาตรี
Experience :
ประสบการณ์การทำงาน
3 Year (ปี)
Gender :
เพศ
Male/Female
ชาย/หญิง
Age :
อายุ
Not over 40 years old
อายุไม่เกิน 40 ปี
Unit :
จำนวนรับ
1 อัตรา
New Graduated :
นักศึกษาจบใหม่
No
ไม่รับพิจารณา
Foreigner :
ชาวต่างชาติ
No
ไม่รับพิจารณา
Disabled :
ผู้พิการ
No
ไม่รับพิจารณา
Night shift :
ตำแหน่งงานกะดึก
No
ไม่ใช่
Job Qualifications
ข้อกำหนด
Skill: Material or purchasing in food & beverage industry, Computer literate in Microsoft Window applications and or relevant computer applications required

Expected Educational:University/College degree in a related discipline preferred

Expected years of experience (Minimum):3 years

Job Details
รายละเอียดงาน
1.In charge for daily operation

2.Recruiting, training, and supervising
restaurant staff

3.Review the foods, pastry and coffee order quantity on a daily basis to ensure the right balance between wastage and stock availability

4.To build and maintain an efficient team of employees, driving the team towards the objectives of the business

5.To closely monitor the daily foods, pastries and coffee- to minimize the human error or possible pitfall for cheating

6.To ensure wastage is recorded and accounted on a daily basis

7.To train and develop employees ensuring they have the necessary skills to perform their duties

8.To manage employees ensuring that the correct standards and methods of service are maintained

9.To respond to any changes in the restaurant (new products, new pastries- ) as dictated by the needs of the operations and company

10.To produce roster for baristas and service staff to ensure employee levels match the needs of the business

11.To ensure the standards and controls for health & safety, hygiene, risk assessments, manual handling and produce are maintained as prescribed by legislation, the company and independent auditors

12.To ensure the efficient flow of service and standards are constantly met on a daily basics

13.Responsible for PR and marketing activities related to retail operation or as assigned

14.Resolving customer complaints regarding food, beverage quality and customer service

15.Recording all income and expenses and ensuring that cash registers are balanced

16.Manage and Operate any assigned process of company- s system

17.Any other tasks as assigned by Manager-Area

ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!

ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
--- ไม่มีประกาศ ---
บริษัทใช้คุกกี้เพื่อเพิ่มประสบการณ์และความพึงพอใจในการใช้งานเว็บไซต์ ให้สามารถเข้าถึงง่าย สะดวกในการใช้งาน และมีประสิทธิภาพยิ่งขึ้น การกด “ยอมรับ” ถือว่าท่านได้อนุญาตให้เราใช้คุกกี้ ตามนโยบายคุกกี้ของบริษัท อ่านเพิ่มเติม ยินยอม ปิด