รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 16.04.2024 | Viewers 395
Salary : เงินเดือน |
N/A (THB) |
Types of employees : ประเภทงาน |
Full-time เต็มเวลา |
Area : ปฎิบัติงานที่จังหวัด |
Chachoengsao
|
Education : การศึกษา |
Vocational Certificate ปวช |
Experience : ประสบการณ์การทำงาน |
3 Year (ปี) |
Gender : เพศ |
Male/Female ชาย/หญิง |
Age : อายุ |
Non-Specific ไม่จำกัดอายุ |
Unit : จำนวนรับ |
1 อัตรา |
New Graduated : นักศึกษาจบใหม่ |
No ไม่รับพิจารณา |
Foreigner : ชาวต่างชาติ |
No ไม่รับพิจารณา |
Disabled : ผู้พิการ |
No ไม่รับพิจารณา |
Night shift : ตำแหน่งงานกะดึก |
No ไม่ใช่ |
Job Qualifications
ข้อกำหนด
- มีความรู้ในการทำอาหารและครัว
- มีความรู้เรื่อง Food safety and Hygiene
- มีประสบการณ์ทำงานในโรงแรมระดับ 2-5 ดาว
- ปวช. ขึ้นไป
- ตรงต่อเวลา มีใจรักงานบริการ
- มีความรู้เรื่อง Food safety and Hygiene
- มีประสบการณ์ทำงานในโรงแรมระดับ 2-5 ดาว
- ปวช. ขึ้นไป
- ตรงต่อเวลา มีใจรักงานบริการ
Job Details
รายละเอียดงาน
- Ensure all food preparation are always freshly preparing and on time
- Maintain food quality by checking cooking. until tasting food and check the food appearance to meet the standards set by the brand
- Ensure to follow up Work instruction (WI)/ Standard operation procedure (SOP)
- Supervising the cleanliness including all FSMS record form of kitchen to meet GMP standards
- Supervising equipment to work well all the time
- Improve food quality to maintain standards and add knowledge and cooking techniques.
- Communicate any assistance needed during busy periods and report any incidents to the Sous Chef or Chef de partie to ensure optimum service to guests
- Assists other team members in the kitchen when needed
- Review daily status of work and follow-up actions required with the Chef de Partie or Demi Chef de partie
- Minimize waste and maintain controls to attain forecasted food cost.
- Other tasks as assigned by supervisor.
- Maintain food quality by checking cooking. until tasting food and check the food appearance to meet the standards set by the brand
- Ensure to follow up Work instruction (WI)/ Standard operation procedure (SOP)
- Supervising the cleanliness including all FSMS record form of kitchen to meet GMP standards
- Supervising equipment to work well all the time
- Improve food quality to maintain standards and add knowledge and cooking techniques.
- Communicate any assistance needed during busy periods and report any incidents to the Sous Chef or Chef de partie to ensure optimum service to guests
- Assists other team members in the kitchen when needed
- Review daily status of work and follow-up actions required with the Chef de Partie or Demi Chef de partie
- Minimize waste and maintain controls to attain forecasted food cost.
- Other tasks as assigned by supervisor.
Welfare
สวัสดิการ
1.ประกันกลุ่ม (ประกันสุขภาพและประกันชีวิต)
2.กองทุนสำรองเลี้ยงชีพ
3.โบนัสตามผลประกอบการของบริษัทและผลงาน
4.ปรับเงินเดือนประจำปี
5.อาหารแคนทีน
6.หอพักสำหรับพนักงาน
7.รถตู้รับ-ส่งเริ่มจาก BTS สถานีบางนา
8.ตรวจสุขภาพประจำปี
9.ชุดยูนิฟอร์ม
10. Service charge
2.กองทุนสำรองเลี้ยงชีพ
3.โบนัสตามผลประกอบการของบริษัทและผลงาน
4.ปรับเงินเดือนประจำปี
5.อาหารแคนทีน
6.หอพักสำหรับพนักงาน
7.รถตู้รับ-ส่งเริ่มจาก BTS สถานีบางนา
8.ตรวจสุขภาพประจำปี
9.ชุดยูนิฟอร์ม
10. Service charge
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!
ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
27.04.2024 |
Irrigation Supervisor จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
27.04.2024 |
Purchasing Officer (พนักงานจัดซื้อ) จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
27.04.2024 |
Accounting and Finance Manager (ผู้จัดการแผนกบัญชีและการเงิน) จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
27.04.2024 |
Learning and Development Manager จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
16.04.2024 |
Sales Manager จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |