รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 08.10.2015 | Viewers 437
Salary : เงินเดือน |
N/A (THB) |
Types of employees : ประเภทงาน |
Full-time เต็มเวลา |
Area : ปฎิบัติงานที่จังหวัด |
Bangkok
|
Education : การศึกษา |
High School Education มัธยมศึกษาตอนปลาย |
Experience : ประสบการณ์การทำงาน |
3 Year (ปี) |
Gender : เพศ |
Male/Female ชาย/หญิง |
Age : อายุ |
Non-Specific ไม่จำกัดอายุ |
Unit : จำนวนรับ |
1 อัตรา |
New Graduated : นักศึกษาจบใหม่ |
No ไม่รับพิจารณา |
Foreigner : ชาวต่างชาติ |
No ไม่รับพิจารณา |
Disabled : ผู้พิการ |
No ไม่รับพิจารณา |
Night shift : ตำแหน่งงานกะดึก |
No ไม่ใช่ |
Job Qualifications
ข้อกำหนด
- Thai national candidate only
- Quality oriented
- Strong knowledge in bakery, modern products
- Able to handle heavy production (multi F&B outlets/banqueting/catering)
- Able to work either night & day
- Reporting to pastry chef
- Team player
- HACCP knowledge
- Passionate and flexible
- 5* hotel previous experience
- Quality oriented
- Strong knowledge in bakery, modern products
- Able to handle heavy production (multi F&B outlets/banqueting/catering)
- Able to work either night & day
- Reporting to pastry chef
- Team player
- HACCP knowledge
- Passionate and flexible
- 5* hotel previous experience
Job Details
รายละเอียดงาน
- Produce bakery items 24/7
- Ensure & control product quality from production to presentation
- Monitors stock, ordering, food cost
- Work closely with the FB teams, and understand the flexibility in 5* hotel
- Implements HACCP based SOP to ensure clean working place, hygienic work procedures and high safety standards.
- Implements work practices that minimize spoilage and wastage.
- Ensures restaurants, Deli shop, banquets, buffet set-ups are ready in time and presented in a creative way, in accordance with the Amari brand image.
- Assists in the operation when necessary.
- Be visible at restaurant
- Have a knowledge about modern and trendy bakery
- Ensure & control product quality from production to presentation
- Monitors stock, ordering, food cost
- Work closely with the FB teams, and understand the flexibility in 5* hotel
- Implements HACCP based SOP to ensure clean working place, hygienic work procedures and high safety standards.
- Implements work practices that minimize spoilage and wastage.
- Ensures restaurants, Deli shop, banquets, buffet set-ups are ready in time and presented in a creative way, in accordance with the Amari brand image.
- Assists in the operation when necessary.
- Be visible at restaurant
- Have a knowledge about modern and trendy bakery
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!
ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
--- ไม่มีประกาศ --- |