×
×
×
×
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 09.02.2017 | Viewers 356
Salary :
เงินเดือน
N/A (THB)
Types of employees :
ประเภทงาน
Full-time
เต็มเวลา
Area :
ปฎิบัติงานที่จังหวัด

Phuket
ภูเก็ต

Education :
การศึกษา
Secondary Education
มัธยมศึกษาตอนต้น
Experience :
ประสบการณ์การทำงาน
4 Year (ปี)
Gender :
เพศ
Male/Female
ชาย/หญิง
Age :
อายุ
Non-Specific
ไม่จำกัดอายุ
Unit :
จำนวนรับ
7 อัตรา
New Graduated :
นักศึกษาจบใหม่
No
ไม่รับพิจารณา
Foreigner :
ชาวต่างชาติ
No
ไม่รับพิจารณา
Disabled :
ผู้พิการ
No
ไม่รับพิจารณา
Night shift :
ตำแหน่งงานกะดึก
No
ไม่ใช่
Job Qualifications
ข้อกำหนด
- Experience at least 5 years in Catering Business or Hotel Industry with big Banquet facilities, in the Hot kitchen, or in a Hot Kitchen of a Gourmet Shop of a recognized leading Department Store, in a similar position
- Recipe and general Cooking knowledge of Asian, Western and Ethnic, as well as Special Dietary Food, related to Hot Kitchen, plus knowledge of local Thai Hot Food, trends and flavors
- Possess proficiency in English language for reading, listening, speaking, and writing related to Food Production and menu and specifications reading would be a distinctive advantage over others
- Basic Computer skill in Microsoft appliances, analytical flair and logistic knowledge is a must to be trained, learned and used day-to-day by the applicant
- Physically fit and mentally fit, to work under time pressure and with limited resources, shifts assigned day or night
- Able to work long hours due to shift works and overtimes requests frequently, due to the nature of this business
- Team player and leadership characteristics & qualities are required to succeed in this position, needles to say to advance inside the company organization
Job Details
รายละเอียดงาน
Production Hot Kitchen Specifications
- Ensure Total quality production, cost effectively controlled, in time and actual demand, up to customers specifications

Hygiene
- Follow Up and comply with the Production at your kitchen assigned, according to the latest BAC-USM Food Safety & Hygiene Procedures and control points already issued or under implementation, particular drawing and enforcing GMP- s HACCP- s SOP- s and CCP- s
Training-Responsibility-Authority
Participate and assist the Demi Chef de Partie and Chef de Partie Hot Kitchen, in training programs, held internally or externally, and execute the learned effectively. Through training gain knowledge you will apply and be responsible for, and ultimately gain authority to enforce the gained knowledge

Food Presentations and Processes.
- To assist the Demi Chef de Partie and Chef de Partie of the Hot Kitchen in Food Presentations, the preparation works, and total compliance of newly requested menus of customers or potential customers to be shown in time and completeness of customers requests

Leadership
- Ensure and practice an open two-way-communication with both Superiors and
Subordinates at all times you areon duty.
- Lead and assist all your subordinates during the day to day operations of the Hot Kitchen, by reporting to the Demi Chef de Partie and/or the Chef de Partie Hot Kitchen
- Establish and enforce goals and timelines as agreed upon by all internal customers

Cost Control
- Assist the Demi Chef de Partie /Chef de Partie Hot Kitchen in the day-to-day planning and control of Specifications compliance with the producing workforce, in quantity and numbers of employees required for the daily tasks.
Welfare
สวัสดิการ
- ค่าครองชีพ
- ค่าที่พัก
- ค่าทำงานผลัดกลางคืน(ถ้ามี)
- ชุดพนักงานพร้อมบริการซักรีด
- กองทุนสำรองเลี้ยงชีพ
- วันหยุดประจำปี
- ค่าทันตกรรม
- ค่ารับขวัญบุตร
- ค่าเดินทาง
- บริการอาหารพนักงานฟรี
- ประกันสุขภาพ/ประกันชีวิต/ประกันสังคม
- ตั๋วเครื่องบินไป-กลับ สายการบินบางกอกแอร์เวย์
- และอื่นๆ
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!

ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
--- ไม่มีประกาศ ---
บริษัทใช้คุกกี้เพื่อเพิ่มประสบการณ์และความพึงพอใจในการใช้งานเว็บไซต์ ให้สามารถเข้าถึงง่าย สะดวกในการใช้งาน และมีประสิทธิภาพยิ่งขึ้น การกด “ยอมรับ” ถือว่าท่านได้อนุญาตให้เราใช้คุกกี้ ตามนโยบายคุกกี้ของบริษัท อ่านเพิ่มเติม ยินยอม ปิด