×
×
×
×
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 07.05.2017 | Viewers 495
Salary :
เงินเดือน
N/A (THB)
Types of employees :
ประเภทงาน
Full-time
เต็มเวลา
Area :
ปฎิบัติงานที่จังหวัด

Bangkok
กรุงเทพ [สุขุมวิท]

Education :
การศึกษา
Bachelor's Degree
ปริญญาตรี
Experience :
ประสบการณ์การทำงาน
5 Year (ปี)
Gender :
เพศ
Male/Female
ชาย/หญิง
Age :
อายุ
Non-Specific
ไม่จำกัดอายุ
Unit :
จำนวนรับ
1 อัตรา
New Graduated :
นักศึกษาจบใหม่
No
ไม่รับพิจารณา
Foreigner :
ชาวต่างชาติ
No
ไม่รับพิจารณา
Disabled :
ผู้พิการ
No
ไม่รับพิจารณา
Night shift :
ตำแหน่งงานกะดึก
No
ไม่ใช่
Job Qualifications
ข้อกำหนด
Minimum experience required : 6 to 10 years Education level : Others Areas of study : Cooking Languages essential : Thai (Primary tongue)
English (Working level) Optional languages : - Skills required : - Bachelor- s Degree, or any related Culinary degree.
- Minimum of 5 years of experience in similar capacity.
- Previous experience with controlling food and labor cost, demonstration cooking, menu development, pricing, and training of culinary team members.
- Eye for detail to achieve operational excellence
- Excellent guest service skills
- Good English language skills, both written and spoken.
- Good computer skills
- Strong leadership skills and good motivator
- Creative and Innovative
Access
Excel
Micros
Word
Job Details
รายละเอียดงาน
- In cooperation with the Executive Chef, within the limits of established policies, procedure and F/B recipes oversee and direct all aspects of Kitchens L'Appart.
- Supervise the function of all Kitchen employees, facilities, and cost, hence contributing to maximizing the overall F/B department profit and Staff Cafeteria.
- To organize and control the day to day operation of the conference and catering facilities of the Hotel.
- To ensure that constant and updated communications are maintained and that all relevant departments are aware of their responsibilities in association with the function activities on a daily basis.
- To be responsible for smooth, efficient and courteous service to the guest during functions.
- Ensure all areas are adequately staffed to service the anticipated business at an acceptable standard
- To ensure that all conference and catering buffets are set up as per event orders.
- Control and analyze on an on-going basis as following:
- Quality levels of production and presentation.
- Guest satisfaction.
- Merchandising and Marketing.
- Operating food cost.
- Cleanliness, sanitation, hygiene.
- Gives out supplies and material to kitchen personnel as requested
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!

ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
--- ไม่มีประกาศ ---
บริษัทใช้คุกกี้เพื่อเพิ่มประสบการณ์และความพึงพอใจในการใช้งานเว็บไซต์ ให้สามารถเข้าถึงง่าย สะดวกในการใช้งาน และมีประสิทธิภาพยิ่งขึ้น การกด “ยอมรับ” ถือว่าท่านได้อนุญาตให้เราใช้คุกกี้ ตามนโยบายคุกกี้ของบริษัท อ่านเพิ่มเติม ยินยอม ปิด