รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 29.08.2017 | Viewers 1,178
Salary : เงินเดือน |
N/A (THB) |
Types of employees : ประเภทงาน |
Full-time เต็มเวลา |
Area : ปฎิบัติงานที่จังหวัด |
Bangkok
|
Education : การศึกษา |
No specific ไม่จำกัดวุฒิ |
Experience : ประสบการณ์การทำงาน |
3 Year (ปี) |
Gender : เพศ |
Male/Female ชาย/หญิง |
Age : อายุ |
Not over 40 years old อายุไม่เกิน 40 ปี |
Unit : จำนวนรับ |
1 อัตรา |
New Graduated : นักศึกษาจบใหม่ |
No ไม่รับพิจารณา |
Foreigner : ชาวต่างชาติ |
No ไม่รับพิจารณา |
Disabled : ผู้พิการ |
No ไม่รับพิจารณา |
Night shift : ตำแหน่งงานกะดึก |
No ไม่ใช่ |
Job Qualifications
ข้อกำหนด
**This position requires candidates to had experience both cold kitchen and hot kitchen
ตำแหน่งนี้ประจำที่ Executive lounge ต้องมีประสบการณ์เน้นทั้งด้านครัวเย็นและครัวร้อน**
1. At least vocational certificate in culinary and with preference of Bachelor degree in culinary field
2. At least 3 year experience or training in culinary certification
3. Good in inter-personality and creative skill
4. English Communication skill
ตำแหน่งนี้ประจำที่ Executive lounge ต้องมีประสบการณ์เน้นทั้งด้านครัวเย็นและครัวร้อน**
1. At least vocational certificate in culinary and with preference of Bachelor degree in culinary field
2. At least 3 year experience or training in culinary certification
3. Good in inter-personality and creative skill
4. English Communication skill
Job Details
รายละเอียดงาน
1. Follow the posted schedule and report at workstation on time.
2. Follow set up and break down procedure that was set by the kitchen management.
3. Maintains good quality and presentations by follow the use record and recipes.
4. Follow safety and energy conservation procedure.
5. Report any hazard condition to supervisor or manager.
6. Follow food protection techniques.
7. Assist attendant to complete the assigned tasks.
8. To be able to operate kitchen equipment.
9. Perform any reasonable request made of management which is not life threatening or against the law.
10. Management reserves the right to make changes to this job description at its sole discretion and without advance notice.
11. Perform other duties as assigned by supervisor.
2. Follow set up and break down procedure that was set by the kitchen management.
3. Maintains good quality and presentations by follow the use record and recipes.
4. Follow safety and energy conservation procedure.
5. Report any hazard condition to supervisor or manager.
6. Follow food protection techniques.
7. Assist attendant to complete the assigned tasks.
8. To be able to operate kitchen equipment.
9. Perform any reasonable request made of management which is not life threatening or against the law.
10. Management reserves the right to make changes to this job description at its sole discretion and without advance notice.
11. Perform other duties as assigned by supervisor.
Welfare
สวัสดิการ
- Service charge
- Bonus
- Uniforms
- Free meals at work
- Vacation - Public holiday
- Group Life Insurance
- Provident Fund
- 5 days working and 2 days off
- Staff birthday and staff party
- Bonus
- Uniforms
- Free meals at work
- Vacation - Public holiday
- Group Life Insurance
- Provident Fund
- 5 days working and 2 days off
- Staff birthday and staff party
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!
ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
23.04.2024 |
Assistant Housekeeping Manager (ผู้ช่วยผู้จัดการแผนกแม่บ้าน) จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
23.04.2024 |
Florist Attendant จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
23.04.2024 |
Reservation Officer จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
23.04.2024 |
Security Staff (พนักงานรักษาความปลอดภัย) จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
19.04.2024 |
นักศึกษาฝึกงานทุกแผนก จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
19.04.2024 |
Guest Service Agent (GSA) จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
19.04.2024 |
Concierge Officer จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
19.04.2024 |
Bellman จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |