×
×
×
×
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 20.06.2017 | Viewers 523
Salary :
เงินเดือน
N/A (THB)
Types of employees :
ประเภทงาน
Full-time
เต็มเวลา
Area :
ปฎิบัติงานที่จังหวัด

Bangkok
กรุงเทพ [สุขุมวิท]

Education :
การศึกษา
Bachelor's Degree
ปริญญาตรี
Experience :
ประสบการณ์การทำงาน
5 Year (ปี)
Gender :
เพศ
Male/Female
ชาย/หญิง
Age :
อายุ
Non-Specific
ไม่จำกัดอายุ
Unit :
จำนวนรับ
1 อัตรา
New Graduated :
นักศึกษาจบใหม่
No
ไม่รับพิจารณา
Foreigner :
ชาวต่างชาติ
No
ไม่รับพิจารณา
Disabled :
ผู้พิการ
No
ไม่รับพิจารณา
Night shift :
ตำแหน่งงานกะดึก
No
ไม่ใช่
Job Qualifications
ข้อกำหนด
- Graduate with diploma and/or degree
- Minimum 5 years- working experience as a Sous Chef and above
- Excellent verbal and communication skills with good command of English
- Must have high level of patience, consistency in quality of work under pressure
- Good leadership with sense of urgency
- Able to handle sensitive and confidential information (if any)
- Team player with high degree of initiative and able to work independently
- Possess good leadership traits, effective management skills, able to motivate and train employees
- Ability to organize and priorities workload
Ability to plan and schedule training sessions, people, places
- Willing to work on projects on short notices
Assist with adhoc tasks (if any)
Job Details
รายละเอียดงาน
- Manage and provide strategic leadership to coach and guide all aspects of kitchen operations and trainings
- Be responsible for all kitchen operational efficiency, maintaining established costs and quality standards to achieve the goals of the organization
- Provide support to the organization with kitchen training programs; kitchen employees and managers
- Responsible for continuously enhancing and improving operating process and systems
- Guide, Mentor, Train and Coach food standards to both Corporate and Overseas Kitchen Managers and Chefs
- Be conscious of cost indicators and financial performance impact
- Suggest and develop training solutions to enhance the competencies and capabilities of kitchen employees
- Operate mainly in the Training Center (Hooters @ Sukhumvit soi 4), supporting kitchen operations, trainings and store openings
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!

ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
--- ไม่มีประกาศ ---
บริษัทใช้คุกกี้เพื่อเพิ่มประสบการณ์และความพึงพอใจในการใช้งานเว็บไซต์ ให้สามารถเข้าถึงง่าย สะดวกในการใช้งาน และมีประสิทธิภาพยิ่งขึ้น การกด “ยอมรับ” ถือว่าท่านได้อนุญาตให้เราใช้คุกกี้ ตามนโยบายคุกกี้ของบริษัท อ่านเพิ่มเติม ยินยอม ปิด