×
×
×
×
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 26.03.2024 | Viewers 808
Salary :
เงินเดือน
30,001 - 40,000 (THB)
Types of employees :
ประเภทงาน
Full-time
เต็มเวลา
Area :
ปฎิบัติงานที่จังหวัด

Bangkok
กรุงเทพ [สุขุมวิท]

Education :
การศึกษา
Bachelor's Degree
ปริญญาตรี
Experience :
ประสบการณ์การทำงาน
3 Year (ปี)
Gender :
เพศ
Male/Female
ชาย/หญิง
Age :
อายุ
Non-Specific
ไม่จำกัดอายุ
Unit :
จำนวนรับ
1 อัตรา
New Graduated :
นักศึกษาจบใหม่
No
ไม่รับพิจารณา
Foreigner :
ชาวต่างชาติ
Yes
รับพิจารณา
Disabled :
ผู้พิการ
No
ไม่รับพิจารณา
Night shift :
ตำแหน่งงานกะดึก
Yes
ใช่
Job Qualifications
ข้อกำหนด
- Open to Thai / Expats
- Previous experience in Mexican grilled food
- Able to create a menu and do the weekly food orders
- Able to lead the kitchen team
Job Details
รายละเอียดงาน
- Organize all activities within a Kitchen area, ensuring a safe, smooth running and profitable operation within the framework of the restaurant.
- To develop and maintain the Restaurant cuisine concepts and standards for food preparation and presentation. To be familiar with local market and recommend menu changes according to the seasonal product availability.
- To achieve department budget goals and minimize food cost by ensuring that proper preparation, inventory, requisition, food pars and control systems are in place.
- To adhere to restaurant food preparation and presentation guidelines to ensure consistent quality culinary offerings to our guests. Continually look to recommend improvements and additions to the restaurant presentation guidelines.
- To maintain food safety & protection. All food in working areas should be in compliance with food handling techniques, including dating, proper storage, rotation, etc. Maintain basic food safety and sanitation practices.
- To accurately forecast business demands on a weekly basis to ensure efficient staffing & food production.
- To be responsible for asset management of all kitchen equipment and facilities.
- To lead and fully participate in training to improve kitchen skills and restaurant service levels, providing subordinate the training and resources to take care of our guests.
- To supervise all associates including hiring and discipline in conjunction with the Executive Chef.
- Promote positive inter-departmental relations through candid communication and cooperation.
- Above all, to lead by example through a - hands on- approach to motivate our team to excel.
- Adhering to all personal hygiene and grooming standards, fire safety rules and health & safety rules.
- To taking care of staff working schedule
Welfare
สวัสดิการ
- Meal 50 baht per day
- Group insurance
- 6 days off/month
- Service Charge/Service Charge
- Leave Al , PH
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!

ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
25.04.2024
F&B Supervisor (El Santo)
จำนวน 2 อัตรา | เงินเดือน 20,001 - 25,000
register
25.04.2024
Commis Chef (Mexican Restaurant)
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 10,001 - 15,000
register
11.04.2024
Senior Chief Accountant
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 40,001 - 50,000
register
05.04.2024
General Cashier - Soho Corporate
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 25,001 - 30,000
register
บริษัทใช้คุกกี้เพื่อเพิ่มประสบการณ์และความพึงพอใจในการใช้งานเว็บไซต์ ให้สามารถเข้าถึงง่าย สะดวกในการใช้งาน และมีประสิทธิภาพยิ่งขึ้น การกด “ยอมรับ” ถือว่าท่านได้อนุญาตให้เราใช้คุกกี้ ตามนโยบายคุกกี้ของบริษัท อ่านเพิ่มเติม ยินยอม ปิด