รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 26.04.2024 | Viewers 443
Salary : เงินเดือน |
N/A (THB) |
Types of employees : ประเภทงาน |
Full-time เต็มเวลา |
Area : ปฎิบัติงานที่จังหวัด |
Nonthaburi
|
Education : การศึกษา |
Vocational Certificate ปวช |
Experience : ประสบการณ์การทำงาน |
3 Year (ปี) |
Gender : เพศ |
Male ชาย |
Age : อายุ |
Not over 40 years old อายุไม่เกิน 40 ปี |
Unit : จำนวนรับ |
1 อัตรา |
New Graduated : นักศึกษาจบใหม่ |
No ไม่รับพิจารณา |
Foreigner : ชาวต่างชาติ |
No ไม่รับพิจารณา |
Disabled : ผู้พิการ |
No ไม่รับพิจารณา |
Night shift : ตำแหน่งงานกะดึก |
No ไม่ใช่ |
Job Qualifications
ข้อกำหนด
- Male, age between 35-40 years old.
- Proven experience as a Steward Supervisor or similar role in a restaurant or hospitality setting.
- Strong knowledge of sanitation and safety regulations in the food service industry.
- Excellent leadership and communication skills.
- Ability to work effectively under pressure and in a fast-paced environment.
- Attention to detail and a commitment to maintaining high cleanliness standards.
- Proven experience as a Steward Supervisor or similar role in a restaurant or hospitality setting.
- Strong knowledge of sanitation and safety regulations in the food service industry.
- Excellent leadership and communication skills.
- Ability to work effectively under pressure and in a fast-paced environment.
- Attention to detail and a commitment to maintaining high cleanliness standards.
Job Details
รายละเอียดงาน
To assist Executive Chef in maintenance and take caring of all F&B operating equipment.
Responsibilities
- Assigns daily employee workloads.
- Picks up and delivers all items needed for any banquet function, buffet or other.
- Oversee overnight cleanliness of all Kitchens.
- Sets up and breakdown all buffet counters at assigned time.
- Responsible for the cleanliness of China, glassware, flatware, and hollowware.
- Maintains and updates employee files and monitors attendance of employees.
- Logs operational incidents and concerns in the appropriate logbook.
- Reports all equipment malfunctions to the - - - - Engineering Department and Executive Chef.
- Ensures proper maintenance of all dishwashing machines and Kitchen equipment.
- Follows sanitary procedures that have been established by the management.
- Alerts on energy and chemicals saving.
- Establishes and maintains effective employee relations in his section.
- Trains employees for all tasks that need to be accomplished according to the standard operating manual.
- Coordinates functions and activities with other F/B Departments.
- Maintains interdepartmental working relationships.
Contact
ข้อมูลติดต่อ
John Kongkalai (Regional Human Resources Manager)
Unit 5A-2, 5/FL., Gaysorn Place Office Building 999 Ploenchit Rd., Lumpini, Phatumwan Bangkok 10330 Thailand
เว็บไซต์ : www.bestwestern.com
อีเมล์ :
เบอร์โทรศัพท์ :
Unit 5A-2, 5/FL., Gaysorn Place Office Building 999 Ploenchit Rd., Lumpini, Phatumwan Bangkok 10330 Thailand
เว็บไซต์ : www.bestwestern.com
อีเมล์ :
เบอร์โทรศัพท์ :
ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
26.04.2024 |
Director of Sales & Marketing, Best Western Plus Carapace Hua Hin (Based in Hua Hin) จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
26.04.2024 |
Sales Manager, Tawaravedee Resort, WorldHotels Distinctive Collection (Based in Bangkok) จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
26.04.2024 |
Steward Supervisor, Best Western Plus Wanda Grand Hotel (แจ้งวัฒนะ) จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
26.04.2024 |
Room Attendant, Best Western Nada Don Mueang Airport Hotel (ดอนเมือง) จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
26.04.2024 |
Food and Beverage Manager, Best Western Plus Carapace Hotel Hua Hin จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |