รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 17.02.2022 | Viewers 1,810
Salary : เงินเดือน |
N/A (THB) |
Types of employees : ประเภทงาน |
Full-time เต็มเวลา |
Area : ปฎิบัติงานที่จังหวัด |
Bangkok
|
Education : การศึกษา |
Bachelor's Degree ปริญญาตรี |
Experience : ประสบการณ์การทำงาน |
3 Year (ปี) |
Gender : เพศ |
Male/Female ชาย/หญิง |
Age : อายุ |
Not over 35 years old อายุไม่เกิน 35 ปี |
Unit : จำนวนรับ |
1 อัตรา |
New Graduated : นักศึกษาจบใหม่ |
No ไม่รับพิจารณา |
Foreigner : ชาวต่างชาติ |
No ไม่รับพิจารณา |
Disabled : ผู้พิการ |
No ไม่รับพิจารณา |
Night shift : ตำแหน่งงานกะดึก |
No ไม่ใช่ |
Job Qualifications
ข้อกำหนด
Ideally with a relevant degree, apprenticeship or diploma in Hospitality or restaurant management. Minimum 2 years work experience as Assistant Outlet Manager or Team Leader/Captain in a hotel or large restaurant with good standards.
- English skills: Intermediate or upper level
- ensuring compliance with sanitation, hygiene, health and safety legislation and organizational and quality requirements
- English skills: Intermediate or upper level
- ensuring compliance with sanitation, hygiene, health and safety legislation and organizational and quality requirements
Job Details
รายละเอียดงาน
You will be responsible to assist with the efficient running of the department in line with Hyatt International's Corporate Strategies and brand standards, whilst meeting employee, guest and owner expectations. Mixologist(AM Level) is responsible to assist the Outlet Manager in managing the assigned outlet as a successful independent profit centre, in line with the outlets operating concept and Hyatt International standards, ensuring maximum guest satisfaction while operating within budget, helping to ensure the financial success of the outlet.
- developed drinks for all areas, a new menu, and re-opening the restaurant.
- create cocktails using fresh ingredients
- assist in the preparation of all beverages, both hot and cold
- able to source innovative and artisanal spirits
- able to uplift the quality of the local fruits and vegetables
- simple but good looking garnishing
- developed drinks for all areas, a new menu, and re-opening the restaurant.
- create cocktails using fresh ingredients
- assist in the preparation of all beverages, both hot and cold
- able to source innovative and artisanal spirits
- able to uplift the quality of the local fruits and vegetables
- simple but good looking garnishing
Welfare
สวัสดิการ
- 5 days working
- 2 free meals per day
- Uniform
- Service charge
- Social security
- Life & Health insurance
- Complimentary stay in Hyatt worldwide
- 2 free meals per day
- Uniform
- Service charge
- Social security
- Life & Health insurance
- Complimentary stay in Hyatt worldwide
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!
ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
25.04.2024 |
Chef de Cuisine - Banquet จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
25.04.2024 |
Commis - Thai จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |