×
×
×
×
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 20.11.2019 | Viewers 1,442
Salary :
เงินเดือน
N/A (THB)
Types of employees :
ประเภทงาน
Full-time
เต็มเวลา
Area :
ปฎิบัติงานที่จังหวัด

Bangkok
กรุงเทพ [เขตปทุมวัน]

Education :
การศึกษา
Bachelor's Degree
ปริญญาตรี
Experience :
ประสบการณ์การทำงาน
10 Year (ปี)
Gender :
เพศ
Male/Female
ชาย/หญิง
Age :
อายุ
Not over 50 years old
อายุไม่เกิน 50 ปี
Unit :
จำนวนรับ
1 อัตรา
New Graduated :
นักศึกษาจบใหม่
No
ไม่รับพิจารณา
Foreigner :
ชาวต่างชาติ
Yes
รับพิจารณา
Disabled :
ผู้พิการ
No
ไม่รับพิจารณา
Night shift :
ตำแหน่งงานกะดึก
No
ไม่ใช่
Job Qualifications
ข้อกำหนด
- Ideally with an apprenticeship or professional diploma in Food Production.
- Minimum 2 years work experience as Executive Chef in large International hotel operation.
- Good practical, operational and adequate administrative skills with a flair for creativity are a must.
- Extensive knowledge and hands-on experience in Kitchen management, menu planning and operational skills.
- Understand and be up-to-knowledge about current local and International food and beverage industry trends.
- Comprehensive knowledge of kitchen hygiene practices and occupational health and safety standards.
- Strong leadership, communication, organization and relationship skills
Job Details
รายละเอียดงาน
- Maximise Colleagues productivity through the use of multi-skilling, multi-tasking and flexible scheduling to meet the financial goals of the business as well as the expectations of the guests.
- Ensure that each profit centre (e.g. Outlet, Banquets) is operated in line with maximising profit while delivering on the brand promise.
- Ensures that all guest contact culinary Colleagues deliver the brand promise and provide exceptional guest service at all times.
- Strategically analyses business performance to facilitate accurate and meaningful forecasting, involving the respective Heads of Department as appropriate.
- Work closely with Hotel Hygiene Manager to establish, control and maintain highest level of hygiene throughout the kitchens according to ISO22000 guidelines
Welfare
สวัสดิการ
- Accommodation
- Food & Beverage Privilege
- Medical and Life Insurance
- Retirement Fund
- Home Leave

ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!

ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
26.04.2024
A.V. Technician
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 10,001 - 15,000
register
26.04.2024
Room Attendant
จำนวน 2 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
26.04.2024
Technician (ช่างเทคนิค)
จำนวน 2 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
26.04.2024
Guest Service Officer - Operator
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
26.04.2024
Waiter / Waitress - Restaurant
จำนวน 8 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
26.04.2024
Sous Chef - Pastry
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
26.04.2024
GSO - Executive Floor
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
26.04.2024
Demi Chef - All Day Dining
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
26.04.2024
Demi Chef - Bakery Kitchen
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
26.04.2024
Bartender - Outlet and Bar
จำนวน 2 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
26.04.2024
Spa Receptionist (พนักงานต้อนรับสปา)
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 10,001 - 15,000
register
25.04.2024
Chef de Cuisine - Banquet
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
25.04.2024
Commis - Thai
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
บริษัทใช้คุกกี้เพื่อเพิ่มประสบการณ์และความพึงพอใจในการใช้งานเว็บไซต์ ให้สามารถเข้าถึงง่าย สะดวกในการใช้งาน และมีประสิทธิภาพยิ่งขึ้น การกด “ยอมรับ” ถือว่าท่านได้อนุญาตให้เราใช้คุกกี้ ตามนโยบายคุกกี้ของบริษัท อ่านเพิ่มเติม ยินยอม ปิด