รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 17.05.2024 | Viewers 346
Salary : เงินเดือน |
25,001 - 30,000 (THB) |
Types of employees : ประเภทงาน |
Full-time เต็มเวลา |
Area : ปฎิบัติงานที่จังหวัด |
Bangkok
|
Education : การศึกษา |
Bachelor's Degree ปริญญาตรี |
Experience : ประสบการณ์การทำงาน |
3 Year (ปี) |
Gender : เพศ |
Male/Female ชาย/หญิง |
Age : อายุ |
Not over 50 years old อายุไม่เกิน 50 ปี |
Unit : จำนวนรับ |
1 อัตรา |
New Graduated : นักศึกษาจบใหม่ |
No ไม่รับพิจารณา |
Foreigner : ชาวต่างชาติ |
No ไม่รับพิจารณา |
Disabled : ผู้พิการ |
No ไม่รับพิจารณา |
Night shift : ตำแหน่งงานกะดึก |
No ไม่ใช่ |
Job Qualifications
ข้อกำหนด
- Pleasant personality & Service oriented.
- Having Experiences and strong back ground for position requirement
- English Communication skill (is a Plus)
- Experience in Hotel and Restaurant will be an advantage
- Hospitable and service-minded
- Having Experiences and strong back ground for position requirement
- English Communication skill (is a Plus)
- Experience in Hotel and Restaurant will be an advantage
- Hospitable and service-minded
Job Details
รายละเอียดงาน
- Responsibility in general food
- Responsible for planning and directing food preparation in the kitchen.
- Contribute to menu creation by responding and incorporating guest feedback.
- Ensure the consistent production of high quality food.-
- Manage customer relations when necessary, in the absence of the Executive Chef.
- Ensure resources support the business needs through the effective management of working rotations
- Contribute to food and beverage revenue through effective food cost control.
- Manage the kitchen brigade effectively to ensure a well-organized, motivated Team
- Responsible for planning and directing food preparation in the kitchen.
- Contribute to menu creation by responding and incorporating guest feedback.
- Ensure the consistent production of high quality food.-
- Manage customer relations when necessary, in the absence of the Executive Chef.
- Ensure resources support the business needs through the effective management of working rotations
- Contribute to food and beverage revenue through effective food cost control.
- Manage the kitchen brigade effectively to ensure a well-organized, motivated Team
Welfare
สวัสดิการ
Sous Chef 26K-30K + มีที่พักให้ (ทำครัวยุโรปมาก่อน)
- Service charge 7%
- Incentive sales negotiable
- Social security
- Food money
- Place to stay if needed
ส่งประวัติของคุณมาที่ EMIAL: [email protected], LINE: @434ssxjn (มี@ด้านหน้าด้วย), PHONE: 0817190456
- Service charge 7%
- Incentive sales negotiable
- Social security
- Food money
- Place to stay if needed
ส่งประวัติของคุณมาที่ EMIAL: [email protected], LINE: @434ssxjn (มี@ด้านหน้าด้วย), PHONE: 0817190456
Contact
ข้อมูลติดต่อ
Donlasuk Wongtavesarp (Head Of Recruitment)
บริษัท เอ็มดี ไพร์ม เซอร์วิส จำกัด 1/50 ซอยกาญจนาภิเษก 009 ถนนกาญจนาภิเษก แขวงศาลาธรรมสพน์ เขตทวีวัฒนา กรุงเทพมหานคร
เว็บไซต์ : www.fatlambbkk.com
อีเมล์ :
เบอร์โทรศัพท์ :
(สำหรับสมัครงานเท่านั้น)
บริษัท เอ็มดี ไพร์ม เซอร์วิส จำกัด 1/50 ซอยกาญจนาภิเษก 009 ถนนกาญจนาภิเษก แขวงศาลาธรรมสพน์ เขตทวีวัฒนา กรุงเทพมหานคร
เว็บไซต์ : www.fatlambbkk.com
อีเมล์ :
เบอร์โทรศัพท์ :
(สำหรับสมัครงานเท่านั้น)
ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
17.05.2024 |
Commis จำนวน 5 อัตรา | เงินเดือน 15,001 - 20,000 |
|
17.05.2024 |
Food and Beverage Service Officer จำนวน 3 อัตรา | เงินเดือน 15,001 - 20,000 |
|
17.05.2024 |
พนักงานเสริฟ (พนักงานเสริฟ) จำนวน 6 อัตรา | เงินเดือน 15,001 - 20,000 |
|
17.05.2024 |
Sous Chef จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 25,001 - 30,000 |
|
17.05.2024 |
Restaurant Manager (ผู้จัดการห้องอาหาร) จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 25,001 - 30,000 |