×
×
×
×
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 05.02.2020 | Viewers 655
Salary :
เงินเดือน
100,000++ (THB)
Types of employees :
ประเภทงาน
Full-time
เต็มเวลา
Area :
ปฎิบัติงานที่จังหวัด

Suvarnabhumi
สุวรรณภูมิ

Education :
การศึกษา
Bachelor's Degree
ปริญญาตรี
Experience :
ประสบการณ์การทำงาน
5 Year (ปี)
Gender :
เพศ
Male/Female
ชาย/หญิง
Age :
อายุ
Not over 50 years old
อายุไม่เกิน 50 ปี
Unit :
จำนวนรับ
1 อัตรา
New Graduated :
นักศึกษาจบใหม่
No
ไม่รับพิจารณา
Foreigner :
ชาวต่างชาติ
No
ไม่รับพิจารณา
Disabled :
ผู้พิการ
No
ไม่รับพิจารณา
Night shift :
ตำแหน่งงานกะดึก
Yes
ใช่
Job Qualifications
ข้อกำหนด
Qualification

- Male/Female
- 28 years old up
- Bachelor or Master degree in culinary or related field
- at least 5 year experiences in catering will be advantage.
- Management, professional planning and time management skill
- Can woke under pressure and manufacturing environment.
Job Details
รายละเอียดงาน
This position is directly responsible to the Executive Sous Chef / Executive Chef for the general operation and for the quality preparation of food to the highest culinary standards set by company including training, supervision and development of staff.

Job Description
- Ensure all food preparation and presentation is in accordance with the highest culinary standard established by the Company and with airline- s specifications.
- Closely cooperate with the Executive Sous Chef / Executive Chef and other section Heads involved to create the best possible
- Advise and propose to the Executive Sous Chef / Executive Chef new ideas with a view to an economical utilization of food and make suggestions on new products.
- Assure date marking is practiced at all times.
- Control and direct staff to achieve maximum
- Ensure the approved methods of food-handling are being followed by all staff.
- Ensure all kitchen equipment is maintained properly and that replacement programs are
- Ensure the maximum cleanliness of the whole production and food storage area are maintained.
- Make temperature checks and weight checks all the times.
- Ensure all staff cooks according to recipe.
- Control overtime in Kitchen area.
- Check and follow up on HACCP forms / requirements.
- Perform and carry out other related duties or special tasks as assigned
Welfare
สวัสดิการ


-Bonus
-Medical claim 100% ( Spouse and child 50%)
-Provident fund
-Gasoline allowance
-Telephone allowance
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!

ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
11.04.2024
Cook- Canteen ด่วน !!
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 10,001 - 15,000
register
บริษัทใช้คุกกี้เพื่อเพิ่มประสบการณ์และความพึงพอใจในการใช้งานเว็บไซต์ ให้สามารถเข้าถึงง่าย สะดวกในการใช้งาน และมีประสิทธิภาพยิ่งขึ้น การกด “ยอมรับ” ถือว่าท่านได้อนุญาตให้เราใช้คุกกี้ ตามนโยบายคุกกี้ของบริษัท อ่านเพิ่มเติม ยินยอม ปิด