รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 16.05.2024 | Viewers 202
Salary : เงินเดือน |
N/A (THB) |
Types of employees : ประเภทงาน |
Full-time เต็มเวลา |
Area : ปฎิบัติงานที่จังหวัด |
Samut Prakan
|
Education : การศึกษา |
Bachelor's Degree ปริญญาตรี |
Experience : ประสบการณ์การทำงาน |
2 Year (ปี) |
Gender : เพศ |
Male/Female ชาย/หญิง |
Age : อายุ |
Not over 40 years old อายุไม่เกิน 40 ปี |
Unit : จำนวนรับ |
1 อัตรา |
New Graduated : นักศึกษาจบใหม่ |
No ไม่รับพิจารณา |
Foreigner : ชาวต่างชาติ |
No ไม่รับพิจารณา |
Disabled : ผู้พิการ |
No ไม่รับพิจารณา |
Night shift : ตำแหน่งงานกะดึก |
No ไม่ใช่ |
Job Qualifications
ข้อกำหนด
- Thai Nationality only
- Experience in Hotel/Tourism/ Hospitality industry.
- 2-3 years' experience working in the same position.
- Team player and self-motivated.
- Self-motivated and good leadership skills
- Experience in Hotel/Tourism/ Hospitality industry.
- 2-3 years' experience working in the same position.
- Team player and self-motivated.
- Self-motivated and good leadership skills
Job Details
รายละเอียดงาน
SureStay by Best Western The Iconic Suvarnabhumi (198 Rooms), located at Amphoe Bang Bo, Samut Prakan, 12 minutes away from Assumption University Suvarnabhumi Campus, is now seeking a Restaurant Supervisor who takes a crucial role for our pre-opening team.
Responsibilities:
- Supervise daily restaurant operations to ensure smooth workflow and exceptional customer service.
- Train and mentor restaurant staff on service standards, food safety procedures, and product knowledge.
- Schedule and delegate tasks to ensure adequate staffing levels and efficient use of resources.
- Oversee the restaurant cleanliness, ambiance, and adherence to health and safety regulations.
- Handle customer inquiries, complaints, and feedback in a professional and timely manner.
- Monitor food quality, presentation, and portion control to maintain high standards.
- Coordinate with kitchen staff to ensure timely preparation and delivery of food orders.
- Manage inventory levels, including ordering and stocking of supplies and ingredients.
- Conduct regular inspections to ensure compliance with company policies and procedures.
Responsibilities:
- Supervise daily restaurant operations to ensure smooth workflow and exceptional customer service.
- Train and mentor restaurant staff on service standards, food safety procedures, and product knowledge.
- Schedule and delegate tasks to ensure adequate staffing levels and efficient use of resources.
- Oversee the restaurant cleanliness, ambiance, and adherence to health and safety regulations.
- Handle customer inquiries, complaints, and feedback in a professional and timely manner.
- Monitor food quality, presentation, and portion control to maintain high standards.
- Coordinate with kitchen staff to ensure timely preparation and delivery of food orders.
- Manage inventory levels, including ordering and stocking of supplies and ingredients.
- Conduct regular inspections to ensure compliance with company policies and procedures.
Contact
ข้อมูลติดต่อ
John Kongkalai (Regional Human Resources Manager)
Unit 5A-2, 5/FL., Gaysorn Place Office Building 999 Ploenchit Rd., Lumpini, Phatumwan Bangkok 10330 Thailand
เว็บไซต์ : www.bestwestern.com
อีเมล์ :
เบอร์โทรศัพท์ :
(สำหรับสมัครงานเท่านั้น)
Unit 5A-2, 5/FL., Gaysorn Place Office Building 999 Ploenchit Rd., Lumpini, Phatumwan Bangkok 10330 Thailand
เว็บไซต์ : www.bestwestern.com
อีเมล์ :
เบอร์โทรศัพท์ :
(สำหรับสมัครงานเท่านั้น)
ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้