รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 28.08.2024 | Viewers 10,345
Salary : เงินเดือน |
N/A (THB) |
Types of employees : ประเภทงาน |
Full-time เต็มเวลา |
Area : ปฎิบัติงานที่จังหวัด |
Bangkok
|
Education : การศึกษา |
High School Education มัธยมศึกษาตอนปลาย |
Experience : ประสบการณ์การทำงาน |
2 Year (ปี) |
Gender : เพศ |
Male ชาย |
Age : อายุ |
Non-Specific ไม่จำกัดอายุ |
Unit : จำนวนรับ |
1 อัตรา |
New Graduated : นักศึกษาจบใหม่ |
No ไม่รับพิจารณา |
Foreigner : ชาวต่างชาติ |
No ไม่รับพิจารณา |
Disabled : ผู้พิการ |
No ไม่รับพิจารณา |
Night shift : ตำแหน่งงานกะดึก |
No ไม่ใช่ |
Job Qualifications
ข้อกำหนด
1. At least 1-2 years experience as supervisor
2. Thorough knowledge of banquet procedures & systems and excellent understanding catering industry.
3. Leadership skills
4. Good health, mature and pleasant personality and neat appearance
5. Able to handle stress
2. Thorough knowledge of banquet procedures & systems and excellent understanding catering industry.
3. Leadership skills
4. Good health, mature and pleasant personality and neat appearance
5. Able to handle stress
Job Details
รายละเอียดงาน
1. To perform any other duties set by hotel policies, management or his/her direct supervisor which are not included here above.
2. To supervise the service rendered to clients and make sure of its high standards for the events which assigned.
3. Supervise the banquet staffs to perform all work in accordance with established Banquet policies and procedures.
4. Must know the banquet equipments available in the hotel as well as AV equipments.
5. To cooperate with Chef, Bar Supervisor and staff in order to obtain a fine presentation of food and beverage.
6. To make sure that all drinks and food dishes are according to menu and list specification, properly presented, be hot/cold/iced or at temperature before served.
7. To check functions which stand by for preparation, laying of tables plan, cleanliness of chinaware, cutlery and glasses.
8. To check all details required as per function sheet: room set up, wording lettering, 30 minutes prior to the beginning of each function.
9. To accept guest complaints, be a good listener, solve such complaints in the most diplomatic manner and report to the management.
10. Attend Banquet daily briefing.
11. Attend all training as assigned and pass on the information to the staff.
12. Dress up neatly and cleanly with name badge.
13. Ensure the hygiene, safety and efficiency of work place.
14. Check staff absence and report to Asst. Banquet Manager (Operation).
15. Cooperate with other Departments to make sure all functions run smoothly.
16. Check the accuracy of Captain bill with event order.
17. To perform all duties assigned to efficiently, technically, correct, follow the management policy, hotel rules and regulations, orders or supervisors, adhere to procedure of the training manual and achieving a high standards leading to total guest satisfaction.
2. To supervise the service rendered to clients and make sure of its high standards for the events which assigned.
3. Supervise the banquet staffs to perform all work in accordance with established Banquet policies and procedures.
4. Must know the banquet equipments available in the hotel as well as AV equipments.
5. To cooperate with Chef, Bar Supervisor and staff in order to obtain a fine presentation of food and beverage.
6. To make sure that all drinks and food dishes are according to menu and list specification, properly presented, be hot/cold/iced or at temperature before served.
7. To check functions which stand by for preparation, laying of tables plan, cleanliness of chinaware, cutlery and glasses.
8. To check all details required as per function sheet: room set up, wording lettering, 30 minutes prior to the beginning of each function.
9. To accept guest complaints, be a good listener, solve such complaints in the most diplomatic manner and report to the management.
10. Attend Banquet daily briefing.
11. Attend all training as assigned and pass on the information to the staff.
12. Dress up neatly and cleanly with name badge.
13. Ensure the hygiene, safety and efficiency of work place.
14. Check staff absence and report to Asst. Banquet Manager (Operation).
15. Cooperate with other Departments to make sure all functions run smoothly.
16. Check the accuracy of Captain bill with event order.
17. To perform all duties assigned to efficiently, technically, correct, follow the management policy, hotel rules and regulations, orders or supervisors, adhere to procedure of the training manual and achieving a high standards leading to total guest satisfaction.
Welfare
สวัสดิการ
สวัสดิการ
1.ประกันสังคม
2.ประกันชีวิตกลุ่ม
3.อาหารพนักงาน
4.ชุดพนักงาน
5.วันหยุด 2 วันต่อสัปดาห์
6.พักร้อน,วันหยุดนักขัตฤกษณ์
7.เซอร์วิจชาร์จ
8.ตรวจสุขภาพประจำปี
9.เงินช่วยเหลือพนักงานและครอบครัว
10.กองทุพสำรองเลี้ยงชีพ
1.ประกันสังคม
2.ประกันชีวิตกลุ่ม
3.อาหารพนักงาน
4.ชุดพนักงาน
5.วันหยุด 2 วันต่อสัปดาห์
6.พักร้อน,วันหยุดนักขัตฤกษณ์
7.เซอร์วิจชาร์จ
8.ตรวจสุขภาพประจำปี
9.เงินช่วยเหลือพนักงานและครอบครัว
10.กองทุพสำรองเลี้ยงชีพ
Contact
ข้อมูลติดต่อ
K.Vassana Chaokou ( Human Resources Manager)
120 หมู่ที่ 3 ชั้น 1 อาคารศูนย์ประชุม ศูนย์ราชการเฉลิมพระเกียรติ ๘๐ พรรษา ๕ ธันวาคม ๒๕๕๐ ถนน แจ้งวัฒนะ แขวงทุ่งสองห้อง เขตหลักสี่ กรุงเทพมหานคร 10210
เว็บไซต์ : www.centarahotelsresorts.com/centra/cgc/
อีเมล์ :
เบอร์โทรศัพท์ :
(สำหรับสมัครงานเท่านั้น)
120 หมู่ที่ 3 ชั้น 1 อาคารศูนย์ประชุม ศูนย์ราชการเฉลิมพระเกียรติ ๘๐ พรรษา ๕ ธันวาคม ๒๕๕๐ ถนน แจ้งวัฒนะ แขวงทุ่งสองห้อง เขตหลักสี่ กรุงเทพมหานคร 10210
เว็บไซต์ : www.centarahotelsresorts.com/centra/cgc/
อีเมล์ :
เบอร์โทรศัพท์ :
(สำหรับสมัครงานเท่านั้น)
ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
04.09.2024 |
Steward Supervisor [พนักงานล้างจาน] จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 10,001 - 15,000 |
|
28.08.2024 |
นักศึกษาฝึกงานโรงแรม จำนวน หลายอัตรา อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
28.08.2024 |
Event Service Manager จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
28.08.2024 |
Guest Service Agent [GSA] จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 10,001 - 15,000 |
|
28.08.2024 |
Server [พนักงานเสริฟ] จำนวน 5 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
28.08.2024 |
Pastry Chef / Bakery จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
28.08.2024 |
Commis I / Cool Kitchen, Thai, Europe จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
28.08.2024 |
Banquet Captain จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
28.08.2024 |
Chef De Partie / Cool Kitchen,Thai,Europe จำนวน 2 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
28.08.2024 |
Casual รายวัน จำนวน หลายอัตรา อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
28.08.2024 |
เจ้าหน้าที่ความปลอดภัยในการทำงานวิชาชีพ (จป.วิชาชีพ) จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
28.08.2024 |
Server จำนวน 2 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
28.08.2024 |
Reservation Officer จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
28.08.2024 |
Techanical จำนวน 2 อัตรา | เงินเดือน 10,001 - 15,000 |
|
28.08.2024 |
Banquet Supervisor จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
28.08.2024 |
Commis II /Thai Kitchen จำนวน 2 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
28.08.2024 |
Demi Chef De Partie / Cool Kitchen,Thai,Europe จำนวน 2 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
28.08.2024 |
Chef De Partie /Bakery จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
28.08.2024 |
Commis I /Bakery จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
28.08.2024 |
Event Services Coordinator จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
28.08.2024 |
Reservation Supervisor จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |