×
×
×
×
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 14.05.2024 | Viewers 8,108
Salary :
เงินเดือน
N/A (THB)
Types of employees :
ประเภทงาน
Full-time
เต็มเวลา
Area :
ปฎิบัติงานที่จังหวัด

Bangkok
กรุงเทพ [เขตหลักสี่]

Education :
การศึกษา
No specific
ไม่จำกัดวุฒิ
Experience :
ประสบการณ์การทำงาน
1 Year (ปี)
Gender :
เพศ
Male
ชาย
Age :
อายุ
Not over 40 years old
อายุไม่เกิน 40 ปี
Unit :
จำนวนรับ
1 อัตรา
New Graduated :
นักศึกษาจบใหม่
No
ไม่รับพิจารณา
Foreigner :
ชาวต่างชาติ
No
ไม่รับพิจารณา
Disabled :
ผู้พิการ
No
ไม่รับพิจารณา
Night shift :
ตำแหน่งงานกะดึก
No
ไม่ใช่
Job Qualifications
ข้อกำหนด
1. At least 1 years experience as captain
2. Open minded with good understanding of large, multi-cultural organizational structures
3. Excellent understanding of the hotel and catering industry.
4. Thorough knowledge of banquet procedures & systems
5. Leadership skills
6. Good health, mature and pleasant personality and neat appearance
7. Able to handle stress
Job Details
รายละเอียดงาน
1. To in charge of each function and supervise service staff to provide courteous and efficient service.
2. To perform any other duties set by hotel policies, management or his/her direct supervisor which are not included here above.
3. To in-charge and supervise the service rendered to clients and make sure of its high standards for each function which assigned.
4. Supervise the banquet staffs to perform all work in accordance with established Banquet policies and procedures.
5. Must know the banquet equipments available in the hotel as well as AV equipments.
6. To cooperate with BQ. Chef, Beverage Manager and staff in order to obtain a fine presentation of food and beverage.
7. To make sure that all drinks and food dishes are according to menu and list specification, properly presented, be hot/cold/iced or at temperature before served.
8. To check the function which stand by for preparation, lying of tables plan, cleanliness of chinaware, cutlery and glasses.
9. To accept guest complaints, be a good listener, solve such complaints in the most diplomatic manner and report to the management.
10. Daily briefing and give information through the staffs before function started.
11. Attend all training as assigned and pass on the information to the staff.
12. Dress up neatly and cleanly with name badge.
13. Ensure the hygiene, safety and efficiency of work place.
14. Check staff absence and report to Supervisor.
15. Cooperate with other Departments to make sure in charged function run smoothly.
16. Check to see location in order to give an advice to customers, outside catering only.
17. Check the accuracy of Captain Bill with event order.
18. Submit daily Captain Report on each event order to Banquet Manager.
19. Assign staff to distribute car park coupon in each function.
20. To perform all duties assigned to efficiently, technically, correct, follow the management policy, hotel rules and regulations, orders or supervisors, adhere to procedure of the training manual and achieving a high standard leading to total guest satisfaction.
Welfare
สวัสดิการ
สวัสดิการ
1.ประกันสังคม
2.ประกันชีวิตกลุ่ม
3.อาหารพนักงาน
4.ชุดพนักงาน
5.วันหยุด 2 วันต่อสัปดาห์
6.พักร้อน,วันหยุดนักขัตฤกษณ์
7.เซอร์วิจชาร์จ
8.ตรวจสุขภาพประจำปี
9.เงินช่วยเหลือพนักงานและครอบครัว
10.กองทุพสำรองเลี้ยงชีพ
Contact
ข้อมูลติดต่อ
K.Vassana Chaokou ( Human Resources Manager)
120 หมู่ที่ 3 ชั้น 1 อาคารศูนย์ประชุม ศูนย์ราชการเฉลิมพระเกียรติ ๘๐ พรรษา ๕ ธันวาคม ๒๕๕๐ ถนน แจ้งวัฒนะ แขวงทุ่งสองห้อง เขตหลักสี่ กรุงเทพมหานคร 10210 
เว็บไซต์ : www.centarahotelsresorts.com/centra/cgc/
อีเมล์ :
เบอร์โทรศัพท์ :
(สำหรับสมัครงานเท่านั้น)

ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
14.05.2024
Casual รายวัน
จำนวน หลายอัตรา อัตรา | เงินเดือน N/A
register
14.05.2024
Banquet Supervisor
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
14.05.2024
Sous Chef(Urgent)
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
14.05.2024
Commis I / Cool Kitchen, Thai, Europe
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
14.05.2024
นักศึกษาฝึกงานโรงแรม
จำนวน หลายอัตรา อัตรา | เงินเดือน N/A
register
14.05.2024
Banquet Captain
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
14.05.2024
Sales Coordinator (ผู้ประสานงานฝ่ายขาย)
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
14.05.2024
Commis II /Thai Kitchen
จำนวน 2 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
14.05.2024
Sales Executive
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
14.05.2024
Executive Chef-Convention Centre
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
14.05.2024
Demi Chef De Partie / Cool Kitchen,Thai,Europe
จำนวน 2 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
14.05.2024
Guest Service Agent [GSA]
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 10,001 - 15,000
register
14.05.2024
Server [พนักงานเสริฟ]
จำนวน 5 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
14.05.2024
Sales Manager (Corporate&Government)
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
14.05.2024
Marketing Coordinator
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
14.05.2024
Kitchen Coordinator
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 10,001 - 15,000
register
14.05.2024
Steward Supervisor [พนักงานล้างจาน]
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 10,001 - 15,000
register
14.05.2024
Chef De Partie / Cool Kitchen,Thai,Europe
จำนวน 2 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
14.05.2024
เจ้าหน้าที่ความปลอดภัยในการทำงานวิชาชีพ (จป.วิชาชีพ)
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
บริษัทใช้คุกกี้เพื่อเพิ่มประสบการณ์และความพึงพอใจในการใช้งานเว็บไซต์ ให้สามารถเข้าถึงง่าย สะดวกในการใช้งาน และมีประสิทธิภาพยิ่งขึ้น การกด “ยอมรับ” ถือว่าท่านได้อนุญาตให้เราใช้คุกกี้ ตามนโยบายคุกกี้ของบริษัท อ่านเพิ่มเติม ยินยอม ปิด