×
×
×
×
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 12.04.2024 | Viewers 1,297
Salary :
เงินเดือน
N/A (THB)
Types of employees :
ประเภทงาน
Full-time
เต็มเวลา
Area :
ปฎิบัติงานที่จังหวัด

Bangkok
กรุงเทพ [เขตคลองเตย]

Education :
การศึกษา
Bachelor's Degree
ปริญญาตรี
Experience :
ประสบการณ์การทำงาน
5 Year (ปี)
Gender :
เพศ
Male/Female
ชาย/หญิง
Age :
อายุ
Non-Specific
ไม่จำกัดอายุ
Unit :
จำนวนรับ
1 อัตรา
New Graduated :
นักศึกษาจบใหม่
No
ไม่รับพิจารณา
Foreigner :
ชาวต่างชาติ
No
ไม่รับพิจารณา
Disabled :
ผู้พิการ
No
ไม่รับพิจารณา
Night shift :
ตำแหน่งงานกะดึก
No
ไม่ใช่
Job Qualifications
ข้อกำหนด
1.Experience: Previous experience in the restaurant industry, with a proven track record in a managerial or supervisory role.
2.Leadership Skills: Strong leadership and team management abilities.
3.Customer Service: Excellent customer service skills and the ability to handle customer concerns effectively.
4.Financial Acumen: Proficiency in financial management, budgeting, and cost control.
5.Communication: Good communication skills to interact with staff, customers, and senior management.
6.Organizational Skills: Strong organizational skills and attention to detail.
7.Knowledge: Understanding of food safety regulations and industry trends.
8.Problem-Solving: Ability to make decisions and solve operational issues.
9.Flexibility: Willingness to work irregular hours, including evenings, weekends, and holidays.
10.Certification: Some employers may require food safety certifications and/or a degree in hospitality or a related field.
Job Details
รายละเอียดงาน
- Supervision: Assist in overseeing daily operations of the restaurant, including
staff management and customer service.
- Staff Management: Schedule staff, and ensure they adhere to the restaurant- s policies and procedures. Handling Shift Change request, leave request, staff attendance record, and approve OT request.
- Daily briefing: Attend pre-mail briefing with RM in liaison with Kitchen team.
- Then conduct daily meeting/briefing with team, subordinate. Before shift started, before leaving and transfer table/customer to the next shift.
- Job Delegation: Delegate job/assignment to staff, Service Captain appropriately.
- Customer Service: Ensure high-quality customer service, look, grooming of staff and address customer concerns or complaints.
- Hand on Customer Service: Participate and assist wait staff when required.
- To lead by example, as part of training program.
Assistant Restaurant Manager.
- Inventory Management: Manage inventory levels, order supplies, and control costs as well as weekly, monthly and random stock take in the responsible area.
- Financial Management: Monitor and report on financial aspects, such as sales, expenses, and budgets.
- Quality Control: Act as Quality Control person, check both food, drink appearances as well as staff grooming during the operation.
- This to ensure that the club maintain food quality and safety standards, and ensure adherence to health and safety regulations.
- Marketing: Give full support and participate in marketing and promotional activities to attract and retain customers.
Welfare
สวัสดิการ
- Service Charge
- Group Insurance
- Transportation Allowance
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!

ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
26.04.2024
Customer Relations (ประจำ Emporium/Paragon))
จำนวน หลายอัตรา อัตรา | เงินเดือน 20,001 - 25,000
register
26.04.2024
Sales/Sales Manager (EmQuartier)
จำนวน หลายอัตรา อัตรา | เงินเดือน 25,001 - 30,000
register
26.04.2024
Walk-In Interview 30 APR 2024 @ The Emsphere
จำนวน หลายอัตรา อัตรา | เงินเดือน N/A
register
23.04.2024
Demi Chef de Partie
จำนวน 5 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
23.04.2024
Chef De Parties
จำนวน 4 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
23.04.2024
Waiter/Waitress
จำนวน 6 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
23.04.2024
Hostess
จำนวน 2 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
23.04.2024
Floor/VIP Manager
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
23.04.2024
Restaurant Manager
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
23.04.2024
Executive Chef
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
23.04.2024
Bartenders
จำนวน 3 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
23.04.2024
Bar Manager
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
23.04.2024
Restaurant Supervisor
จำนวน 5 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
บริษัทใช้คุกกี้เพื่อเพิ่มประสบการณ์และความพึงพอใจในการใช้งานเว็บไซต์ ให้สามารถเข้าถึงง่าย สะดวกในการใช้งาน และมีประสิทธิภาพยิ่งขึ้น การกด “ยอมรับ” ถือว่าท่านได้อนุญาตให้เราใช้คุกกี้ ตามนโยบายคุกกี้ของบริษัท อ่านเพิ่มเติม ยินยอม ปิด